2010. május 12., szerda

globalizálj-globalizálj, a köpködőben




Részt veszek a jelenlegi mellett egy másik projekben is.
Előbb hívtam a délelőtti Kínából a projektvezetőmet az esti Mexikóban megbeszélni a továbbiakat. Azért ez valahogy fantasztikus dolog:
A globalizáció negatív hatásai mellett ott van, hogy nem vagy többé bezárva munka szempontjából az országodba. A közös nyelv miatt tudsz beszélni, a közös vállalati kultúra miatt együtt dolgozni bárhol-szinte bárkivel. Mindegy, hogy Kínában dugod rá a laptopodat a hálózatra vagy Spanyolországban, vagy éppen otthon ülsz a kertben és mobilneten dolgozol a napsütésben homeoffice.

Tegnap munka után forró fürdő közben pohár vodka, utána forró vizben egy pohár neocitran és tizenegy órát alvás. Kezdte már magát megbosszulni az eddigi napi átlag 4-5 órás alvás.

Sok a restanciám, beszámolok a múlt hét pénteki fantasztikus ebédről.
Sanghaiba visszamenő kollégákkal mentünk ki még egy utolsó ebédre a közeli városba. Hová menjünk: Meki, KFC? Inkább menjünk Kinaiba !

Maga a hely nem volt túl bizalomgerjesztő, de ez a kínai valóság, gyerünk próbáljuk meg !



Kollégám éppen sertésbőr levest tol a hozzá illő libafos szinű müanyagtányérból.


Nem akartam rögtön bőrlevessel kezdeni így csípős sülttésztát ettem zöldséggel:



Hibátlan volt: életem legjobb kínai tésztája és nem egész 60 Ft-ba került átszámítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése